Over ons

Contactgegevens KUBUS Rotterdam

Kees Verburg Kubus Rotterdam

Kees Verburg

Contactpersoon: Kees Verburg

 Telefoon: 010 - 2410 050
 Mobiel: 06 - 22926630
 E-mail: kees@kubus.nl

 

 Adres: Oostzeedijk Beneden 75B
 Postcode: 3062 VM
 Plaats: Rotterdam

Administratiekantoor Kubus Rotterdam Centrum B.V. is een zelfstandige vestiging van de Kubus Coöperatie UA; een landelijke organisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en diverse specialisten in zakelijke dienstverlening. Administratiekantoor Kubus Rotterdam Centrum B.V. biedt ondernemers bedrijfsbrede kennis en kunde tegen eerlijke tarieven en altijd met de charmes van het kleine kantoor op de hoek. Administratiekantoor Kubus Rotterdam Centrum B.V., de ultieme dienstverlener voor iedere ondernemer!

Team Kubus Rotterdam

Kubus Rotterdam Centrum B.V. maakt ondernemen leuk

In 2006 heeft Kees Verburg de stap genomen om als zelfstandige te gaan werken. Met zijn jarenlange ervaring als controller was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen met zijn 5 medewerkers behoort administratiekantoor Kubus Rotterdam Centrum B.V. inmiddels tot één van de grootste Kubus Vestigingen en is in Rotterdam en omstreken een feit!

Administratiekantoor Kubus Rotterdam Centrum B.V. is er voor iedere ondernemer in het MKB. Van klein tot groot. Wij begeleiden alle MKB-ondernemers op het gebied van administratie, belastingen, ondernemerschap en personeelszaken. Mocht er op enig moment ook nog een ander specialisme nodig zijn, zoals subsidieadvies, accountantsverklaringen of andere bedrijfsadviesdiensten, dan benut ons kantoor de kracht van de Kubus Coöperatie, door het inschakelen van één van de vele Kubus specialisten. Het voordeel? Administratiekantoor Kubus Rotterdam Centrum B.V. levert de kennis en de service van een groot accountantskantoor met de laagdrempelige sympathie van de boekhouder om de hoek.

Wij volgen de trends en ontwikkelingen in de economie en bij de overheid op de voet. Hiermee kunnen wij u voorzien van waardevolle en actuele tips en adviezen voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Wij weten wat er in de markt speelt, en door het persoonlijke contact met onze klanten, weten we ook wat voor u daarin van belang is. Wij staan naast de ondernemer. Wij maken ondernemen leuk!

Duidelijke en vaste tarieven

Bij ons kantoor komt een ondernemer nooit voor verrassingen te staan door duidelijke pakket- of projecttarieven waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Wij maken vooraf een schatting van alle kosten binnen een bepaalde opdracht, om vervolgens tot een vast periodiek totaaltarief te komen. Deze eerlijke werkwijze voorkomt naheffingen en ondoorzichtige facturen waardoor men zonder vrees voor financiële gevolgen naar hartenlust gebruik kan maken van de diensten van administratiekantoor Kubus Rotterdam Centrum B.V.

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk onderhoud en voor een kosteloos vergelijk!